TÄNK FRAMÅT NU

Bil när du behöver det!

Är du en ekonomisk och smart miljövän? Att äga bil kostar mycket i form av skatt, service, drivmedel med mera. Vi har ett bra alternativ, gör bilpool till det naturliga valet när du behöver en bil!

Du slipper ansvaret för service och underhåll samtidigt som du får tillgång till en säker miljöbil som aldrig är äldre än 18 månader.

Att använda bilpool är ett utmärkt komplement till dig som promenerar, cyklar, åker kollektivt eller är i behov av en andra bil. Du värnar om miljön och kan känna dig fri från alla bekymmer som kommer med ägandet av en bil.

Det är enkelt att boka en Sunfleet-bil! Du bokar bilen på Sunfleets hemsida eller via Sunfleets mobil-app. Titta på instruktionsfilmen här!

Bilarna står centralt parkerade på Klippans parkering nära Mimers huvudkontor. Mimers bilpool består av tre Volvobilar, en V70, en V60 och en V50 där den förstnämnda är en biogasbil och de andra två drivs med miljödiesel. Som medlem i Sunfleet har du tillgång till alla Sunfleet-bilar i landet. Se här vart bilpoolerna finns. För aktuella priser och villkor, besök Sunfleets hemsida där du även kan ansöka om medlemskap.

Mimer har samarbetat med Sunfleet sedan år 2006 som en del i vårt miljöarbete. Sunfleet, som från början var ett utvecklingssamarbete mellan Volvo och Hertz, startades i slutet av 90-talet och finns numera över hela landet. Bilpoolen är öppen för alla västeråsare men som hyresgäst hos Mimer betalar du ingen startavgift. 

Vill du veta mer? Kontakta vårt kundcenter på tel 021-39 72 10 eller Sunfleet på 031-757 65 00.